Du når mig på tel: 0708 399 369

 

Mottagningen finns på Drottninggatan 26 2tr - Göteborg /centrum

Spårvagnshållplats: Brunnsparken 

 

Klicka för att se på Karta

 

Rosenmetoden

 

En behandling tar ca 1 timma med några minuters vila efteråt. Du ligger bekvämt på en massagebänk och har underkläder på dig samt ett lakan som täcker den del av kroppen som för närvarande inte behandlas.

Jag arbetar mjukt med dina muskler och gör dig medveten om var spänningen finns i din kropp. Ibland ställer jag frågor om din livssituation eller om tidiga händelser i ditt liv. Under hela behandlingen är jag uppmärksam på vilka reaktioner som sker i din kropp. Behandlingen är kravlös och det finns inga förväntningar på dig. Du kan inte vara eller göra fel. Du kan bara vara den du är.

En Rosenbehandling är början på en process som fortgår även mellan behandlingarna. Det kan därför vara lämpligt att det går några veckor mellan dem. Antalet behandlingar är individuell. Förändringen sker i din egen takt.

Reaktionerna under en behandling är olika. För en del är det en verkligt djup avslappning. Andra pratar, gråter eller skrattar.Genom att möta det som kommer upp får du möjlighet att bearbeta och gå vidare. Kroppen släpper bara fram det som du är redo att hantera.

 

Friskvårdsmassage / helkropp

En behandling tar ca 1 timma med några minuters vila efteråt. Du ligger bekvämt på en massagebänk och har underkläder på dig samt ett lakan som täcker den del av kroppen som för närvarande inte behandlas.

Jag masserar först baksidan av kroppen och sedan framsidan och inkluderar hela kroppen. Behandlingen är kravlös och det finns inga förväntningar på dig.

 


Pris oavsett metod

För privatpersoner (inkl. moms) 650 kr

För studenter/ pensionärer/ sjukskrivna

550 kr

För företag (exkl. moms) 750 kr

Både Rosenmetoden och Friskvårdsmassage är godkända som skattefri personalförmån enligt skatteverket:

Dnr 130 695 844-04 1152

Företaget innehar F-skattsedel

Friskvårdskuponger

www.friskvardskuponger.se

 

Lokalen Drottningsgatan
   

 

 

Rosenmetoden är en möjlighet till förändring för dig som:

 

 • Har spända eller värkande muskler
   

 • Känner dig trött eller stressad och söker avspänning
   

 • Lider av spänningshuvudvärk
   

 • Har sömn- eller koncentrationssvårigheter
   

 • Vill nå större kroppsmedvetande
   

 • Vill få ökad självkännedom
   

 • Längtar efter att bli friare i att uttrycka dig i relationer

 

 Friskvårdsmassage är en klassisk massage i förebyggande syfte. Massagen stärker kroppens immunförsvar och frigör oxytocin, det så kallade lugn-och-ro-hormonet. Regelbunden massage håller dina muskler mjuka och kan förebygga att mer svårbehandlade muskelproblem uppstår.

Det är också en skön avkoppling - en stund som bara är din.  Jag heter Barbro Phipps och är diplomerad Rosenterapeut från Axelsons Gymnastiska Institut. Sedan januari 2000 har jag arbetat med Rosenmetoden på halvtid.

Då jag märkte att det ibland fanns behov av vanlig massage kompletterade jag med en utbildning i Friskvårdsmassage 2004. Min bakgrund är leg. sjuksköterska sedan 1970.


Rosenmetoden har betytt mycket för mig i min egen personliga utveckling. Först efter att jag kom i kontakt med den har jag fått större kunskap om hur jag är och varför. Detta har givit mig ett lugn och en trygghet i förvissningen om att jag är lik alla andra och vi är okey som vi är.

Barbro Phipps jpg